O KAIΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

1

eraspor

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Α.Ο ΖΑΡΗΤΡΑ-ΑΕΚ ΧΑΛΚΙΔΟΣ 1-4

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες η ΑΕΚ Χαλκίδας πέρασε σαν σίφουνας από τα …καταδικασμένα σε υποβιβασμό Ζάρκα κι επικράτησε με το εντυπωσιακό 4-1. Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν σοβαροί και πειθαρχημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς και ευτύχησαν να το «καθαρίσουν νωρίς» (από το α’ ημίχρονο), συνεχίζοντας παράλληλα να οδηγούν την κούρσα της βαθμολογίας (είναι ξεκάθαρα το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου).

Κι αυτό γιατί η ΑΕΚ Χαλκίδας το τελευταίο διάστημα πατάει πολύ καλά στα πόδια της, γεμίζοντας ολοένα και περισσότερο το βαθμολογικό «σακούλι» της. Στο σημερινό ματς ο δικέφαλος άνοιξε το σκορ στο 10’ με τον Σεϊνταράσι να κάνει το 0-1. Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι με τον Μπασούκο και ο Χρήστος Πατσατζόγλου (όπως και στο προηγούμενο ματς με την Ερέτρια) ευστόχησε από την άσπρη βούλα κι έκανε το 0-2. Ουσιαστικά εκεί τέλειωσαν σχεδόν όλα.
Στο 37’ ήταν η σειρά του Τσιβίκα να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο φορ της ΑΕΚ έκανε το0-3, σκορ με το οποίο έπεσε η αυλαία του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ΑΕΚ Χαλκίδας «κάθισε» κάπως και έδωσε το δικαίωμα στα Ζάρκα να πάρουν μέτρα στο γήπεδο. Στο 70’ ο Γκίκας για τους γηπεδούχους μείωσε σε 1-3, ωστόσο η ΑΕΚ Χαλκίδας δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο 83’με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Σεϊνταράσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-4. 


ΑΟ Ζάρητρα: Μπ. Γεωργίου
Τόρα, Λιώνης, Παναγιώτου Ν, Μάλλιος, Μαντασάς Σπ, Μαντασάς Β, Αποστόλου, Πιλάτης, Γκίκας, Πέππας, Πάλλης.

ΑΕΚ Χαλκίδας: Δημ. Ερμήλιος
Μόνος, Μεταξάς, Παπαδέδες, Μπισμπικόπουλος, Παλαιολόγος, Σεϊνταρας, Γίγας, Λαφαζάνης, Τσιβίκας, Πατσατζόγλου, Μπασούκος. 

Η λίστα ιστολογioν